Waarom een redactiebureau?

Van onsRedactie112 is gespecialiseerd in het schrijven en redigeren van teksten. Redigeren betekent het corrigeren en soms herschrijven van teksten. Onze redacteuren en tekstschrijvers moeten soms enkel de tekst persklaar maken maar hebben ook vaak de rol van auteur. Meestal schrijven wij voor online media, maar ook offline is ons uiteraard niet vreemd.

 

Professionele teksten

Het schrijven voor het internet is wel anders dan schrijven ‘voor papier’. Een online tekst moet aan andere eisen voldoen. Een goed lopende tekst schrijven is lastiger dan het lijkt. Zeker voor internet moeten teksten trefzeker zijn en fungeren wij als woordkunstenaars.

Het schrijven van SEO-teksten (Search Engine Optimization) is daar een voorbeeld van, om gevonden te worden in Google of andere zoekmachines, moeten teksten op een bepaalde manier zijn opgebouwd en vooral ook origineel en goed zijn geschreven. Het is de moeite waard dit uit te besteden aan professionele tekstschrijvers: goede teksten -> goede vindbaarheid -> meer klanten -> meer opbrengst.

Redactie112 helpt u graag! Neem contact op.

 

Opdrachtgevers van Redactie112