SEO-teksten

Push your writingSearch engine optimization (SEO) is een essentieel onderdeel van zoekmachinemarketing en kan niet meer losgekoppeld worden van goed geschreven en dus kundig geoptimaliseerde seo-teksten op uw website. Deze teksten zijn nodig om een webpagina hoog te laten scoren in vooral de organische zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google.

 

Zoekwoorden

De voor de webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie’s en zoektermen worden in seo-teksten op zo’n manier verwerkt dat deze zowel de vindbaarheid als de informatiedichtheid van de pagina dienen. Zo kunt u rustig ons uw SEO teksten laten schrijven. Uw website stijgt in Google als uw teksten op dit gebied goed op orde zijn. Ook door (constant) aan deze teksten te werken en unieke content op uw website te leveren, komt u sneller tevoorschijn in de zoekresultaten.

SEO-proof

Redactie112 is gespecialiseerd in het schrijven van goede en unieke teksten die ‘seo-proof’ zijn. Met alleen herhalen van relevante zoektermen komt u er tegenwoordig niet meer. Google en andere zoekmachines veranderen hun algoritmes zo vaak dat dit soort trucjes niet meer werken. Alleen unieke goed geschreven content draagt bij aan goede resultaten en vindbaarheid.

In overleg bepalen wij welke zoekwoorden belangrijk zijn voor uw vindbaarheid, daarna gaan wij aan de slag met de plaats van deze woorden in de tekst. Door een goede balans te vinden in originaliteit en deskundigheid leveren wij unieke en prettig leesbare teksten waar zowel u als de zoekmachine van houdt!
Neem contact met ons op Redactie112 helpt u graag!

Opdrachtgevers van Redactie112