Over ons


Papier2RED
actie112
, uw (expres)service voor accuraat (eind)redactiewerk.
Gespecialiseerd in overheids- en bedrijfscommunicatie.
Heldere taal en heldere tarieven.

Professionele on- en offline content-optimalisatie: voor ieder bedrijf dat meer uit zijn tekst willen halen schrijft Redactie112 unieke strakke en overtuigende (SEO-)teksten.

 drs. M.D. (Madelijn) Storm van Leeuwen

ProfielMSvL

Telefoon: 06-24558840
E-mail: info@redactie112.nl

Klik hier om direct uw teksten te laten schrijven.

Drs. Madelijn Storm van Leeuwen studeerde Argumentatietheorie (Nederlandse Taal- en Letterkunde) aan de Universiteit van Amsterdam.

Als ik aan een project werk kun je rekenen op enthousiasme, energie en assertiviteit. Als ervaren tekstschrijver en (communicatie)trainer ben ik gespecialiseerd in het overbrengen van een verhaal en het publiek overhalen iets te (gaan) doen. In zowel mijn werk als privé ben ik fantasierijk maar ook resultaatgericht, met een voorkeur voor pragmatische oplossingen waarbij een goed creatief idee voorrang krijgt.

 

mr. drs. L.I. (Ireen) Boon

Ireen Boon

Mr. drs. Ireen Boon studeerde Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties aan de Rijksuniversiteit Groningen en Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Telefoon: 06-24558840
E-mail: info@redactie112.nl

 

drs. Q.R. Torrellas – Storm

Drs. Q.R. Torrellas – Storm studeerde Franse Taal en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Parijs (Sorbonne) en studeerde Spaans/Nederlands aan de ITV Hogeschool voor tolken en vertalen. Onder andere gespecialiseerd in juridische vertalingen.

Telefoon: 06-24558840
E-mail: info@redactie112.nl

 

Opdrachtgevers van Redactie112