Copy & Content creatie

Unieke content

Heeft u unieke content nodig? Constant nieuwe content die aansluit bij de beoogde lezers/doelgroep is essentieel voor uw website. Redactie112 is gespecialiseerd in het schrijven van commerciële (SEO) copy, slogans, titles, meta-description, advertorials, blogs en andere unieke content. Uw vraag staat centraal: met doel- en doelgroepgerichte content als eindresultaat. Onze tekstschrijvers zijn universitair geschoold en beheersen niet alleen de Nederlandse taal op het hoogste niveau, maar zijn ook specialist in het vinden van de juiste tone & voice. Trefzekere, goed geschreven en prettig leesbare teksten die altijd aansluiten bij de lezers maken dat uw boodschap echt aankomt.

 

Heldere taal

Uw website is pas echt effectief als de contet aansluit bij uw doelgroep en als de copy de juiste boodschap bevat. Laat het ontwikkelen en schrijven van uw copy & content geen sluitpost zijn. Goede uniek content maakt het verschil. De juiste toon, heldere taal in combinatie met marketingkennis zorgt voor meer bezoekers en betere conversie. Redactie112 helpt u graag met het schrijven, 0ptimaliseren, herschrijven, redigeren en het creëren van professionele content.

 

Maak het verschil

Correct geschreven en prettig leesbare copy is niet alleen fijn om te lezen, maar maakt ook het verschil voor de vindbaarheid van een website. De tekst waarmee u uw boodschap wilt overbrengen is net zo belangrijk als het uiterlijk van uw site/folder/brochure/mailing/enzovoort. Een sterke headline (kop) boven een tekstgedeelte kan het verschil al uitmaken. De bezoekers van uw website zullen op basis van de inhoud, stijl en opbouw van de tekst de beslissing nemen verder te lezen of niet. Het inleven in de doelgroep, het kiezen van de juiste toon, stijl en aanspreekvorm spelen een grote rol. Redactie112 denkt met u mee over deze kwesties en zorgt ervoor dat uw teksten specifiek afgestemd zijn op uw doelgroep.

 

Haast?

Wilt u snel een goed geschreven copy? Website-teksten, SEO-teksten of  andere teksten. Vraag dan nu een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Geef indien bekend het aantal gewenste woorden door zodat u direct een passende offerte ontvangt. Snelle oplevering is altijd bespreekbaar!

 

Uw gegevens

Laat ons weten hoe we met u in contact kunnen komen.


Hoe kunnen we u helpen?

Stel gerust een vraag of laat een opmerking achter.